Υπηρεσίες

Πιστοποιητικά - Άδειες

Ανακαινίσεις

Κατασκευές

Φωτοβολταϊκά

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Δημοσιεύσεις

Επικοινωνία

Φωτοβολταϊκά

  • Net Metering
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο τομέα των μελετών και κατασκευών Φωτοβολταϊκών συστημάτων με πολυάριθμα έργα σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Τους τελευταίους μήνες δεδομένου της χρηματοοικονομικής κατάστασης της χώρας μας και του αυξημένου ενδιαφέροντος σε θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η εταιρεία μας έχει επανδρώσει με έμπειρους διπλωματούχους Μηχανικούς τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη, το σχεδιασμό και την επίβλεψη μεγάλων, μικρών και οικιακών Φωτοβολταϊκών Πάρκων. 

Έχει συνάψει εμπορικές συνεργασίες, με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων, αλλά και με εταιρείες αντιστροφής εναλλασσόμενου ρεύματος (inverters), και είναι έτοιμη με γνώμονα το συμφέρων του πελάτη να κατακτήσει τον χώρο των Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. 

Με την παρούσα Τεχνοοικονομική μας προσφορά θα γίνεται ο συνεργάτης μας στο δικό σας Φωτοβολταϊκό (οικιακό) πάρκο και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια και καλή από τα περιττά έξοδα της ΔΕΗ !!! 

ενδεικτικά έργα 

  • Διασυνδεδεμένα Συστήματα
Τα διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι συστήματα συνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ και ενεργούν παράλληλα με αυτό. Δεν αποθηκεύουν ενέργεια γιατί η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια είναι αρκετή για τις ανάγκες του παραγωγού, την οποία και πουλάει στη ΔΕΗ.

ενδεικτικά έργα 

  • Αυτόνομα Συστήματα
Tα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, παρέχουν ηλεκτρικό ρεύμα σε μία κατοικία είτε μόνιμη είτε εξοχική χρησιμοποιώντας ενέργεια από τον ήλιο, χωρίς εξάρτηση από το δίκτυο της ΔΕΗ.

ενδεικτικά έργα